Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Onze chat is momenteel niet beschikbaar

Vanwege technische redenen is onze chatmodule op dit moment niet bereikbaar. We werken aan een oplossing.

Omgaan met geld

Tom in Nieuwkoop

Wonen, werk en geld

Lukt het niet altijd om rond te komen? Vind je het soms lastig om overzicht te houden over de financiën of om de administratie op orde te krijgen? Aarzel niet om hulp te zoeken. Hoe sneller je hulp zoekt, hoe makkelijker het is om dingen op te lossen.

Papierwinkel: helpt bij de administratie

Je kunt naar de Papierwinkel om samen een formulier in te vullen of om vragen te stellen over (online) brieven en rekeningen. Denk hierbij aan het aanvragen van een DigiD, het lezen van een brief, het op orde brengen van uw administratie of het aanvragen van huur- en zorgtoeslag.

Helpdesk Geldzaken

Als je vragen hebt over geld, advies wilt over geld besparen of andere vragen hebt over geld, kun je in de gemeente Nieuwkoop terecht bij de Helpdesk Geldzaken in gemeente Alphen aan den Rijn. De Helpdesk Geldzaken is in het Serviceplein van de gemeente Alphen aan den Rijn. Je kunt langskomen met en zonder afspraak.

Meer informatie over de Helpdesk Geldzaken

Trek aan de bel bij geldzorgen

Merk je dat je moeite hebt om rond te komen? Aarzel niet en neem dan contact op met Tom in de buurt.

Neem contact op met Tom in de buurt

Training Uitkomen met inkomen

4 keer per jaar

Tom in de buurt, Henry Dunantweg 42, Alphen a/d Rijn

Eerst volgende datum:

Toon alle data van dit evenement

Met de training Uitkomen met inkomen ga je in vijf bijeenkomsten aan de slag met het maken van een maandbudget en een jaarbegroting.

Meer informatie