Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Chat buiten bereik

Vanwege een storing is onze chat momenteel minder goed bereikbaar. Wil je ons bereiken, neem dan contact op via 088 900 4567 of vul het contactformulier in op onze contactpagina. Excuses voor het ongemak!

Vrijwilligerswerk

Tom in Nieuwkoop

Wonen, werk en geld

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk is een mooie manier om actief te blijven, onder de mensen te komen en jezelf nuttig te voelen. Je vergroot je netwerk in de buurt. Welzijn Nieuwkoop heeft vacatures voor vrijwilligerswerk. Ook bij het Servicepluspunt in Nieuwkoop zijn er vacatures.

In Nieuwkoop wordt momenteel gewerkt aan een overzicht van activiteiten en vrijwilligerswerk

Momenteel brengt de gemeente de behoefte, activiteiten en vrijwilligersfuncties en -behoefte in kaart.

Wil je meer weten over de stand van zaken hierover? Neem dan contact op met Tom in de buurt. De host van Tom in de buurt kan je hier meer over vertellen.

Vrijwilliger worden bij Tom in de buurt

Wil je vrijwilliger worden bij Tom in de buurt? Dat kan bijvoorbeeld als maatje voor mensen met dementie, mensen met GGZ-problematiek of mensen met een licht verstandelijke beperking. Je brengt dan tijd door met iemand en onderneemt samen iets waar je allebei plezier aan beleeft: een wandeling maken, een kop koffie drinken of samen muziek maken.

Op veel dagbestedingsplekken van Tom in de buurt kun je ook aan de slag als vrijwilliger. Dan ondersteun je de dagbesteding en de mensen die daar komen.

De actuele vacatures voor vrijwilligers bij Tom in de buurt vind je op www.vrijwilligerspuntalphen.nl. Wil je graag eerst meer informatie of staat jouw vacature er niet tussen? Maar wil je wel graag bij Tom in de buurt aan de slag? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Maatjes zijn vrijwilligers die met anderen activiteiten ondernemen. Bijvoorbeeld wandelen, winkels bezoeken, een kopje koffie drinken. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Het is natuurlijk ook mogelijk om gewoon met iemand te praten en diegene gezelschap te houden.