Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Beijzonder Welkom gaat uitbreiden met een tweede locatie in Aarlanderveen

03 juni 2024

Boerderij ‘Denk en Werk’ is een bijzonder pand. Het is in 1870 gebouwd aan het Zuideinde 30 te Aarlanderveen – een werkelijk schitterende landelijke omgeving - en is een Rijksmonument. Bijzonder is ook dat het vanaf 1 juli 2024 ruimte gaat bieden voor een evenzo bijzondere bestemming: een tweede locatie van Beijzonder Welkom een dagbesteding voor mensen met dementie, niet-aangeboren hersenletsel en eenzame ouderen. De naam ‘Beijzonder Welkom’ is hier dus helemaal van toepassing.

Beijzonder Welkom is een beproefd concept en bekend als samenwerkingspartner van Tom in de buurt. Het is Conny de Beij die in 2016 in Nieuwkoop startte met deze kleinschalige dagbesteding.

Deze ongedwongen en plezierige dagbesteding is met de hulp van de vele vrijwilligers zeer succesvol gebleken. Conny gaat dan ook met ingang van 1 juli 2024 een tweede locatie openen.

Roos, de dochter van Conny is werkzaam als verpleegkundige en ziet het als een uitdaging om deze tweede locatie van Beijzonder Welkom te gaan leiden.

Wil je er meer over zien en weten?

Kom dan naar de Open Dag die zaterdag 8 juni van 10.00 uur tot 16.00 uur plaatsvindt op de locatie Zuideinde 30 in Aarlanderveen.

Aanmelden is niet nodig.

In verband met de beperkte parkeergelegenheid willen wij vragen om zoveel mogelijk op de fiets te komen als dat mogelijk is.

Wil je meer informatie, neem dan contact op met Conny de Beij, 06 24 17 341 7 of via info@beijzonderwelkom.nl.