Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Chat buiten bereik

Vanwege een storing is onze chat momenteel minder goed bereikbaar. Wil je ons bereiken, neem dan contact op via 088 900 4567 of vul het contactformulier in op onze contactpagina. Excuses voor het ongemak!

Kom naar de gezondheidsmarkt in Boskoop

22 september 2023

Je gezondheid is belangrijk. Maar wat is gezond? Dat kom je te weten op de Gezondheidsmarkt op vrijdag 29 september 13.30 tot 17.00 uur in de Bethelkerk in Boskoop. Tijdens deze beurs kan je op een leuke gezellige manier bewust worden van je eigen gezondheid. Tom in de buurt is ook aanwezig.

Je kunt je bloeddruk, bloedsuiker en spiermassa laten meten, je lenigheid testen en meedoen aan een lach-workshop. Want iedereen weet: Lachen is gezond. De gezondheidsmarkt is voor alle inwoners van Boskoop. De gezondheidsmarkt staat in het teken van Positieve Gezondheid en wordt georganiseerd vanwege het 15-jarig bestaan van de Stichting Gezond Boskoop.

Lees meer over Boskoop Gezond

Wat is positieve gezondheid?

Iedereen wilt gezond en gelukkig zijn. We willen mee kunnen doen en ons energiek voelen. Met Positieve Gezondheid onderzoek je hoe het met je gaat op meerdere levensgebieden. Het gaat dan niet alleen om lichamelijke gezondheid, maar over wat jou veerkracht geeft. En dat is voor iedereen verschillend. Daarom focust Positieve Gezondheid niet op ziekte, maar op wat voor jou belangrijk is.

Lees meer over Positieve gezondheid

Kom je ook naar de Gezondheidsmarkt?

Iedereen is van harte welkom op vrijdag 29 september, vanaf 13.30 uur, in de Bethelkerk in Boskoop.