Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Uitnodiging Dag van de Mantelzorg: Theater Surprise Show ‘Zeikwijf in (Mantel)zorgland’

29 september 2023

Op 10 november 2023 is het weer de Dag van de Mantelzorg. Tom in de buurt organiseert voor de mantelzorgers uit gemeenten Alpen aan den Rijn en Nieuwkoop een middag Theater Surprise Show ‘Zeikwijf in (Mantel)zorgland’. Alle mantelzorgers zijn van harte welkom bij deze theatershow. In Nieuwkoop op zondagmiddag 1 oktober 2023, in Alphen aan den Rijn op zondagmiddag 29 oktober 2023.

Mantelzorgers zijn inwoners die zorgen voor een familielid, vriend, kennis of buur. Zij leveren dagelijks een topprestatie; ze staan vaak én langdurig voor een naaste klaar.

Theater Surprise Show

Theater Surprise Show Zeikwijf in (Mantel)Zorgland is een unieke voorstelling over een (mantel)zorgmoeder die balanceert tussen overleven en verdrinken, zorgen en zeiken. In de voorstelling wordt mantelzorg op ludieke, maar ook serieuze wijze onder de loep genomen. Maak kennis met mediator, zelfzorgcoach, theatermaker en zorgmoeder Pauline Redlich en haar bijzondere project: 'Geen mantelzorg zonder goede zelfzorg'.Na de show is er voor mantelzorgers gelegenheid voor een hapje en drankje.

Shows in gemeenten Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop

De Theater Surprise Show wordt georganiseerd:

  • in gemeente Nieuwkoop op zondag 1 oktober 2023, van 13.00 tot 17.00 uur, in
    theater Kaleidoskoop, De Verbinding 2 in Nieuwkoop.
  • in gemeente Alphen aan den Rijn op zondag 29 oktober 2023, van 13.00 tot 17.00 uur, in Cultuurcentrum Parkvilla, Cornelis Geellaan 2 in Alphen aan den Rijn.

Let op, aanmelden is noodzakelijk in verband met een beperkt aantal stoelen

Meld je aan vóór dinsdag 24 oktober 2023.

Vul onderstaand formulier in om jezelf aan te melden

Je kunt ook contact opnemen met Tom in de buurt, door te bellen naar 088 900 4567 of door een e-mail te sturen naar mantelzorg@tomindebuurt.nl

Let op, iedere mantelzorger moet individueel aangemeld worden. Je kunt helaas niet meerdere aanmeldingen in één keer insturen.

(Optioneel)

Afmelden voor de Dag van de mantelzorg

Ben je wellicht verhinderd of kun je, na aanmelden, toch onverhoopt niet komen? Meld je dan af via het afmeldformulier.

Naar het afmeldformulier

Mantelzorgcompliment

Mantelzorgers uit de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop kunnen ook het mantelzorgcompliment aanvragen bij Tom in de buurt. Ook jonge mantelzorgers vanaf 6 jaar kunnen een mantelzorgcompliment aanvragen. Aanvragen is mogelijk tot uiterlijk 1 oktober 2023 via www.mantelzorgcomplimenttomindebuurt.nl

Lees meer over het aanvragen van het mantelzorgcompliment