Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Chat buiten bereik

Vanwege een storing is onze chat momenteel minder goed bereikbaar. Wil je ons bereiken, neem dan contact op via 088 900 4567 of vul het contactformulier in op onze contactpagina. Excuses voor het ongemak!

Crea4You in de Wielewaal

17 januari 2024

Ontdek De Wielewaal, dé nieuwe ontmoetingsplek waar jouw aanwezigheid het verschil maakt!

Sinds 8 januari nodigen we je uit om binnen te lopen, nieuwe mensen te ontmoeten en actief deel te nemen aan diverse activiteiten. Hier draait het niet alleen om ontmoeten, maar ook om de betrokkenheid van vrijwilligers en bezoekers bij het vormgeven van onze activiteiten.

Tom in de buurt werkt nauw samen met Stichting Lumen en andere samenwerkingspartners. Tevens bieden we informatie, advies en ondersteuning waar dit nodig is. Nieuwsgierig? De deur staat open.

Crea4You

Crea4You biedt inwoners uit de gemeente Alphen aan den Rijn de kans om voor een lage prijs creatief bezig te kunnen zijn.

Crea4You is een samenwerking tussen betrokken burgers, sociale ondernemers en Tom in de buurt. Inmiddels heeft Participe zich ook bij ons aangesloten en zijn we verhuisd naar een nieuwe locatie: de Wielewaal

Onze workshops

Workshops geven we in de avond. Om even te ontsnappen aan de hectiek en stress na een dag werken, of omdat de avond soms zo lang lijkt en je niet alleen wilt zijn. Misschien wil je even kletsen met iemand, met je handen bezig zijn, eindelijk een workshop kunnen betalen en volgen, of gewoon een plek vinden waar je jezelf kunt zijn.

Kosten en aanmelden
De kosten zijn € 5,- per workshop en aanmelden is verplicht. Is de workshop over meerdere avonden verspreid? Dan zijn de kosten € 7,50. Per workshop is een beperkt aantal plaatsen. Aanmelden is verplicht en kan via https://www.tomindebuurt.nl/ac...
Let op: je mag maximaal één keer per half jaar deelnemen aan een workshop. Nieuwe aanmeldingen gaan voor op deelnemers die al eerder zijn geweest.


Interesse?
Meld je dan nu aan via: Crea4YouAlphen@gmail.com

Benieuwd wat we maken? Neem een kijkje op Facebook onder de naam Crea4YouAlphen. Hier worden de workshops vermeld. Elke workshop is er óók de mogelijkheid om te bloemschikken.

Wil je eerst eens even komen kijken wat we allemaal doen en alleen een kopje koffie drinken? Loop gerust even binnen in de Wielewaal, Kwartelstraat 66.