Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Onze chat is momenteel niet beschikbaar

Vanwege technische redenen is onze chatmodule op dit moment niet bereikbaar. We werken aan een oplossing.

TOM on Tour voor jonge mensen met dementie vanaf 11 januari van start!

05 januari 2023

Vanaf woensdag 11 januari 2023 komt iedere woensdag een groep jonge mensen (40 – 65) met een vorm van dementie samen. De tour begint met een heerlijk bakje koffie of thee, om vervolgens samen op pad te gaan naar een activiteit.

De activiteiten worden gekozen door de groep. Het kan een museum, workshop of andere activiteit zijn. Na het kopje koffie of thee wordt de fiets, het openbaar vervoer of de benenwagen gepakt naar de activiteit.

Aanbod voor jonge mensen met dementie.

Tom in de buurt kijkt continu hoe groepsactiviteiten en trainingen passend zijn bij de inwoners. Daarom is voor deze groep jonge mensen met een vorm van dementie een aanbod gevormd, passend bij de wensen en behoeften. Daarvoor zijn eerst gesprekken geweest in 2022. Tom on tour is hier het resultaat van.

Alzheimercafé Nieuwkoop

Iedere maand

De Rank, Regthuysplein 19 in Nieuwkoop

Het Alzheimer Café is voor iedereen die te maken heeft met dementie. De avonden zijn bedoeld voor mensen met dementie, hun mantelzorgers en overige belangstellenden.

Meer informatie