Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Tom zoekt een coördinator (op vrijwillige basis) voor in de Ruil- en cadeauwinkel

16 augustus 2023

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die de coördinatie op zich wil nemen voor onze ruil- en cadeauwinkel binnen buurthuis De Som.

In het kort
In de ruilwinkel wordt er gewerkt met een puntensysteem. Als je kleding inbrengt (max. 5 stuks per keer) ontvang je daar punten voor. Met deze punten kun je weer andere kleding meenemen. Zit er niets tussen wat je leuk vindt? Dan kan je de punten opsparen voor een andere keer. Ook worden er (zelf)gemaakte cadeaus tijdens de creatieve activiteiten binnen De Som verkocht tegen een minimale kostprijs.

Werkzaamheden van de coördinator
Als coördinator van de ruil- en cadeauwinkel begeleid je de gastvrouwen die tijdens de openingstijden in de ruilwinkel staan en ben jij het eerste aanspreekpunt. Ook draag je samen met de gastvrouwen zorg voor het uiterlijk en de verzorging van de winkel. Je organiseert iedere 3 maanden een overleg en maakt samen met de gastvrouwen het rooster. Tevens beheer je de kas en het kasboek.

Kortom, de diverse werkzaamheden zorgen voor een afwisselende, veelzijdige vrijwilligers job. Natuurlijk is er ook veel ruimte voor gezelligheid en plezier op de werkvloer, want wij geloven dat je samen, in een gezellige werkomgeving, tot het beste resultaat komt.

Praktische informatie
Openingstijden winkel
- Woensdag ochtend 10:00 – 12:00 uur en middag 14:00 –16:00 uur
- Vrijdag 14:00 – 16:00 uur

Locatie
Buurthuis De Som, Joseph Haydnlaan 5 Hazerswoude-Rijndijk

Interesse?

Heb je interesse of wil je wat vragen? Neem dan contact op met Tomteam Rijnwoude via team.rijnwoude@tomindebuurt.nl of via het algemene nummer 088-9004567.