Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

1Huishouden1Plan1Regisseur

Bij Tom in de buurt werken we met 1Huishouden1Plan1Regisseur. Dat is een plan met daarin afspraken over alle ondersteuning die jij krijgt. We gaan hierbij uit van wat voor jou belangrijk is. Wanneer je samenleeft met gezinsleden, wordt het plan voor het gezin gemaakt.

Familie en vrienden

Familie en vrienden zijn belangrijk in moeilijke tijden. Zij kennen jou het beste en willen jou helpen. Daarom kun je familie en vrienden vragen om mee te denken en te helpen bij 1Huishouden1Plan1Regisseur. Zij kunnen jou (en jouw gezin) ondersteunen. Ook als je dan geen professionele ondersteuning meer hebt, zijn zij nog steeds betrokken en kunnen zij jou helpen om vol te houden.

Hulpverleners

Zijn er andere hulpverleners bij jou betrokken? Dan vinden we het belangrijk dat we samen met jou en hen afspraken maken over de hulp die je krijgt. Zo voorkomen we bijvoorbeeld dat je van meerdere kanten adviezen krijgt, die elkaar tegen kunnen spreken. Of we voorkomen dat de hulp overlapt. Natuurlijk spreken we met jou af wat we precies wel en niet delen. Dat spreken we af in het 1Huishouden1Plan1Regisseur gesprek.

Wat staat er in het plan?

  • Jouw kracht: wat gaat er goed?
  • Jouw zorg: wat wil jij veranderen?
  • Jouw doelen: wat wil jij bereiken?
  • Jouw acties: wie doet wat wanneer?
  • Contactgegevens van iedereen

Hoe werkt het?

Is in het leefgesprek besloten dat Tom in de buurt je kan helpen? Dan komen jij, eventueel familieleden, vrienden (je netwerk) en hulpverleners samen om een plan te maken. Dat plan heet 1Huishouden1Plan1Regisseur. In dat plan staat wat goed gaat, welke zorgen er zijn en maken jullie afspraken om de zorgen te verminderen. Wanneer je samenleeft met gezinsleden (de mensen in jouw huishouden), wordt het plan voor het gezin gemaakt.

Wil je contact met Tom in de buurt?

Als je vragen hebt of ondersteuning zoekt, neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op met Tom in de buurt