Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Vrijwilligerswerk

Tom in Alphen aan den Rijn

Wonen, werk en geld

Vrijwilligerswerk is een mooie en laagdrempelige manier om mensen te ontmoeten, actief te blijven en je nuttig te voelen. Je komt in contact met anderen én je werkt aan je eigen ontwikkeling.

Je vindt vacatures voor vrijwilligerswerk in Alphen aan den Rijn in het Vrijwilligerspunt Alphen.

Naar het vrijwilligerspunt

Vrijwilliger worden bij Tom in de buurt

Wil je vrijwilliger worden bij Tom in de buurt? Dat kan bijvoorbeeld als maatje voor mensen met dementie, mensen met GGZ-problematiek of mensen met een licht verstandelijke beperking. Je brengt dan tijd door met iemand en onderneemt samen iets waar je allebei plezier aan beleeft: een wandeling maken, een kop koffie drinken of samen muziek maken.

Op veel dagbestedingsplekken van Tom in de buurt kun je ook aan de slag als vrijwilliger. Dan ondersteun je de dagbesteding en de mensen die daar komen.

De actuele vacatures voor vrijwilligers bij Tom in de buurt vind je op www.vrijwilligerspuntalphen.nl. Wil je graag eerst meer informatie of staat jouw vacature er niet tussen? Maar wil je wel graag bij Tom in de buurt aan de slag? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact