Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Activiteiten voor mantelzorgers

Tom in Kaag en Braassem

Mantelzorg

De zorg voor een naaste kan heel erg mooi, maar soms ook erg zwaar zijn. Je kunt tegen een hoop praktische zaken aanlopen, maar ook emotioneel brengt het vaak nogal wat teweeg. Je kunt bij Tom in de buurt terecht voor individuele ondersteuning (1-op-1 gesprekken). Je kunt ook deelnemen aan groepsbijeenkomsten en trainingen, door Tom in de buurt georganiseerd of door andere organisaties georganiseerd.

Activiteiten voor mantelzorgers

Inloopspreekuur mantelzorg

Iedere dinsdag

De Aarhof 31, 2406 BT Alphen aan den Rijn

Eerst volgende datum:

Toon alle data van dit evenement

Je kunt bij het spreekuur terecht met al je vragen over mantelzorg.

Meer informatie

Alzheimer Café

Het Alzheimer Café is een maandelijkse bijeenkomst voor mensen met een vorm van dementie en hun mantelzorgers. Een fijne ontmoetingsplek voor tips en informatie over (omgaan met) dementie. Waar je antwoord krijgt op vragen, ervaringen uitwisselt met lotgenoten en ruimte hebt voor sociaal contact.

Meer informatie over het Alzheimer Café in Kaag en Braassem

Dag van de Mantelzorg

10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Op deze dag zijn in heel het land activiteiten om mantelzorgers de laten weten dat ze gewaardeerd worden. Want zorgen voor een hulpbehoevende zieke of naaste vinden veel mantelzorgers vanzelfsprekend, maar dat is het niet.

De Dag van de Mantelzorg wordt in Kaag en Braassem georganiseerd door De Driemaster.

Meer over mantelzorg door De Driemaster