Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Chat buiten bereik

Vanwege een storing is onze chat momenteel minder goed bereikbaar. Wil je ons bereiken, neem dan contact op via 088 900 4567 of vul het contactformulier in op onze contactpagina. Excuses voor het ongemak!

Vervoer naar het ziekenhuis, gemeentehuis of andere voorzieningen

Tom in Kaag en Braassem

Vervoer

Soms is het voor een geplande behandeling in het ziekenhuis, een afspraak in het gemeentehuis of een ander bezoek nodig om vervoer te hebben.

Welke mogelijkheden zijn er?

ANWB Automaatje

ANWB AutoMaatje is een vervoerservice waarbij vrijwillige chauffeurs minder mobiele plaatsgenoten vervoeren. De chauffeurs gebruiken daarvoor hun eigen auto. Je betaalt alleen een kleine onkostenvergoeding van € 0,35 per kilometer aan de vrijwillige chauffeur. In Kaag en Braassem wordt ANWB Automaatje geregeld via De Driemaster.

Meer informatie over ANWB Automaatje bij De Driemaster

Buurtbus Alkemade (lijn 723)

De buurtbus in Kaag en Braassem is lijn 723. Deze buurtbus rijdt tussen Roelofarendsveen, Nieuwe Wetering, Abbenes, Buitenkaag, Lisserbroek en Lisse. Due bus heeft een brede, dubbele, toegangsdeur en verlaagde vloer in de bus. Het is daarmee mogelijk om in te stappen met bijvoorbeeld een rolstoel.

Je betaalt de rit met een OV-chipkaart of met een pinpas. Contant betalen kan niet.

Lees meer over de buurtbus Alkemade

Combibus Kaag en Braassem

De Combibus vervoert ouderen en mensen met een handicap van deur tot deur binnen de regio van Kaag en Braassem-West. De bus rijdt 6 dagen per week en is op afroep beschikbaar. De bus kan besteld worden (het liefst een dag van tevoren).

Lees meer over de Combibus Kaag en Braassem

Buurtbus Langeraar

Tussen Ter Aar, Papenveer, Nieuwveen, Langeraar, Rijnsaterwoude en Woubrugge rijdt de Buurtbus Langeraar. De bus wordt gereden door vrijwilligers. Een kaartje koop je bij de chauffeur in de bus.

Meer informatie over de Buurtbus Langeraar

Rolstoelauto huren bij De Zonnebloem

Het is mogelijk om de Zonnebloemauto te huren. Dat is een aangepaste rolstoelauto.

De Zonnebloemauto huren

Vervoer naar het Groene Hart Ziekenhuis

Voor vervoer naar het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda kun je misschien gebruik maken van de Groene Hart Hopper.

Vervoer tussen de ziekenhuizen van het St. Antonius

Voor vervoer tussen de ziekenhuizen van het St. Antonius in Woerden, Nieuwegein en Utrecht, kun je gebruik maken van de pendelbus van het ziekenhuis.